lördag 7 januari 2012

Back again...

Har haft en fullspäckad höst och hunnit med en härlig tjejresa till Prag. Prag är en fantastisk stad. Billigt och otroligt vackert.


Vi hyrde en lägenhet, är man ett gäng så blir det billigt och roligt att ha ett vardagsrum som samlingsplats. Ett måste är att besöka slottet och den fantastiska katedralen.


Vi hittade en supermysig bar som ligger vid det stora torget i gamla stan. Bed bar. Stora "sängar" som man låg/satt i och goda drinkar med skön musik i bakgrunden.


Verkligen värt ett besök.


Det blev ett besök varje dag, kanske för många timmar ;)


Mat och öl hittar man i varenda gathörn. Roliga ölhallar, udda butiker och billigt. Packa ner bra skor, för man går nog ett par mil per dag. Prag är en perfekt stad för en weekendresa. Så åk iväg med din älskling, din familj eller kompisgänget:) du kommer inte ångra dig! Ett tips är att INTE åka taxi, vi bokade transport hemma för resa ToR flygplatsen via de vi hyrde lägenheten av.

Foton:privata

-Rebecca

4 kommentarer:

  1. Jag får inte upp bilderna. Fan va trist att jag inte kunde åka med... det hade
    med största sannolikhet varit ROLIGT :) Du, ska du skriva om Sälen nästa helg ;) PUSS

    SvaraRadera
  2. Du får följa med på nästa resa:) har ingen aning vad som hänt med bilderna, det verkar som alla försvunnit!?! Absolut blir det ett resereportage om Sälen!
    Stor kram och vi ses i Sälen!

    SvaraRadera
  3. Vilken bra sida för resetips! :) Kul och intressant läsning! :)

    SvaraRadera
  4. Hej Lillnorpan,
    Va roligt att du tittade förbi och tack. Välkommen tillbaka:)

    SvaraRadera