lördag 1 oktober 2011

London tips.

Alla trivs i London. Det finns mängder av hotell i alla prisklasser. Det klart bästa hotell jag bott på i London är Radisson på Leicester Square, mitt i smeten nära till all shopping:) annars är det alltid trevligt att bo i Bayswater eller i Notting Hill. Bor man i Notting Hill har man nära till Portobello Road och marknaden. Vart du än bestämmer dig för att bo är det smidigt att ta tunnelbanan. Skaffa ett Oyster card när du kommer och fyll det med 20 pund så behöver du inte tänka mer på respengar och biljetter.


I London hittar du alltid bra indisk mat, antingen någonstans i SoHo eller så slinker du in på Masala Zone som finns lite överallt. Gott, snabbt och mycket prisvärt. En favorit är Yo Sushi på Poland Street, deras sushi är verkligen god! En annan höjdare är lunch på någon pub. Jag älskar att sitta på puben och titta på folk.

Ett ställe som jag trivs på är på bokhandeln Waterstone vid Piccadilly. Den är gigantisk och man kan vandra omkring och bläddra i böcker i timtals. Högst upp har de en trevlig bar där man kan sjunka ner i en soffa och fortsätta bläddra i böcker och beställa in ett glas vin. De har väldigt många olika viner på glas, så det finns något vin för alla.
Gillar du skor så är ett besök på Selfridges ett måste. De har världens största skoavdelning. En kvinnas dröm!! Converse är billigt att köpa i London samt Doc Martens. Bra shopping hittar du runt Covent Garden om du inte vill springa och trängas på Oxford Street. Gillar du inredning åker du till Kings Road.

Det finns så mycket att göra i London att det inte spelar någon roll hur många gånger jag reser dit, man tröttnar ALDRIG

-Rebecca

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar